Paard

Onze merken

In ons assortiment vind je niet zomaar paardenartikelen. Al onze artikelen zijn van mooie, exclusieve merken, zoals Dyon, Kentucky Horsewear, Equiline, Samshield, Vestrum en nog veel meer! Onze ruitersport artikelen zijn allemaal van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Zowel amateur ruiters als de professionele ruiters kunnen bij ons terecht voor al hun ruitersportartikelen.

In de stal of in de wei

Een paard heeft voldoende ruimte nodig en moet veel kunnen bewegen. Over het algemeen kan een paard goed tegen de kou, maar je paard moet wel beschutting kunnen vinden bij regen of hitte. Om je paard van de stal naar de wei te brengen is een halster met halstertouw natuurlijk essentieel en in de wei heeft je paard ook vaak een regendeken, winterdeken of zomerdeken nodig. Voor het paardrijden heb je vervolgens een zadel nodig met een bijpassend zadeldekje en natuurlijk mogen beugels en een goed hoofdstel met teugels niet ontbreken.

Ook op het gebied van paardenverzorging heb je het een en ander nodig. Naast hoogwaardige borstels, vind je bij ons ook verschillende verzorgingsproducten voor je paard, waaronder anti-klitspray en paardenshampoo.

Ruitersport artikelen

Maar ons assortiment biedt nog veel meer, want jouw paard heeft ook peesbeschermers, bandages en springschoenen nodig. Als wedstrijdruiter  ben je zelf natuurlijk goed gekleed voor de wedstrijd, daarom kan jouw paard niet achterblijven. Naast een dressuurzadel of springzadel, heb je ook een bijpassend hoofdstel en een geschikt zadeldek of zadelonderlegger nodig. Het is vaak mogelijk om ruitersportartikelen te combineren, zo kan je bij je zadeldek ook een bijpassend vliegenmutsje krijgen. 

Paarden artikelen op maat

Bij Horse Riders Classics is het ook mogelijk om jouw ruitersportproducten en accessoires helemaal naar wens samen te stellen. Je kan gemakkelijk en snel online jouw eigen paardendeken, zadeldekje en vliegenmutsen ontwerpen. Naast artikelen voor je paard, is het ook mogelijk om je eigen paardrijkleding samen te stellen. Ontwerp je rijlaarzen op maat of verkrijg jouw eigen unieke wedstrijdjasje.

 

Koop alles voor je paard

Bij Horse Riders Classics kun je alles kopen voor je paard, alleen van de beste hippische merken. Bestel je voor 16:00 uur? Dan geven we je bestelling vandaag nog mee aan de vervoerder (als de producten op voorraad zijn).